Levný digitální tisk
nízkonákladové plakáty, plotr

Poskytujeme výhodný tisk plakátů digitální technologií s rozlišení 1440 dpi, v případě, že potřebujete tisk plakátů v nízkých nákladech cca do 25 kusů. Tiskneme na kvalitní papír, gramáže 140 g/m². Tento materiál je vhodný pro informační plakáty s kratší dobou výlepu, do 1 – 2 měsíců. Při použití v interiérech se stálost tisku výrazně prodlužuje. Plakáty zasíláme srolované v tubusu.

Parametry tisku:

1. Velkoplošný digitální tisk plnobarevný CMYK
  2. gramáž papíru 140 g/m²
  3. formáty A2, A1, A0, B2, B1, B0
  4. dodací lhůta – 6 pracovních dnů od potvrzení platby (připsání částky na účet, zaslání potvrzení o převodu z elektronického bankovnictví nebo online platba kartou)
  5. žádné další náklady – doprava po ČR zdarma

Krok 1. – výsledný FORMÁT tiskoviny po ořezu/skládání

Krok 2. – detail tiskoviny (GRAMÁŽ papíru/tloušťka PVC fólie)

Krok 3. – výsledný vzhled tiskoviny

Krok 4. – určete požadovaný počet kusů –> cenu tiskoviny

Počet kusůCena za 1kusCena Cena s DPHObjednávka
V případě nevyhovujících parametrů tisku nás kontatujte.
4 ks182,875731,50885,11
25 ks69,5401738,502103,58

Krok 5. – vyberte si způsob předání tiskových dat

• zašlu na (max 15 MB)
  • nahrání dat přes formulář (max 100 MB)
  • kontrola tiskových dat (90 Kč bez DPH)Vztahuje se pouze na kontrolu formátu, správné rozmístění případných skladů, odstranění ořezových značek, vytvoření chybějících spadů pokud to návrh dovolí a zkřivkování fontů. Nevztahuje se na ostatní DTP práce (např. návrh tiskoviny, znovu vysázení textů atp.). Ty jsou po vzájemné dohodě účtovány individuálně.

Prosíme, věnujte pozornost pokynům k přípravě tiskových podkladů – kompletní výčet technických požadavků naleznete pod odkazem „Jak připravit data“. Nejste si s přípravou podkladů 100% jisti? Poradíme Vám – .

Datový formát: PDF, TIF, JPG
Barevnost: CMYK
Rozlišení: 300 dpi
Fonty: křivky
Podrobnosti ke stažení
A2
stazeni

Stažení šablony

Zde si můžete stáhnout šablonu pro Vámi vybraný produkt a informační PDF k přípravě tiskového souboru. Dodržujte prosíme rozměry uvedené v informačním pdf. Šablony CorelDraw jsou ve verzi 12.

popisaplikacevelikoststáhnout
568.16 kB
21.37 kB
1589.15 kB

Krok 6. – vyplňte dodací a fakturační adresu

Fakturační adresa Dodací adresa
stejná jako fakturační
Firma Zadáte-li jméno Vaší firmy musí obsahovat více než 3 a méně než 50 znaků! Jméno Vaší firmy musí obsahovat více než 3 a méně než 50 znaků!
Jméno (*) Vaše jméno musí obsahovat více než 3 a méně než 50 znaků! Vaše jméno musí obsahovat více než 3 a méně než 50 znaků!
Příjmení (*) Vaše příjmení musí obsahovat více než 3 a méně než 50 znaků! Vaše příjmení musí obsahovat více než 3 a méně než 50 znaků!
Ulice, č.p. (*) Ulice musí obsahovat více než 3 a méně než 50 znaků! Ulice musí obsahovat více než 3 a méně než 50 znaků!
PSČ a město (*) Vepište PSČ svého města, 5 číslic.Město musí obsahovat více než 3 a méně než 50 znaků! Vepište PSČ svého města, 5 číslic.Město musí obsahovat více než 3 a méně než 50 znaků!
E-mail (*) Vepište platný e-mail! Vepište platný e-mail!
Telefon (**) Předvolba musí obsahovat 4 čslice!Telefon musí obsahovat pouze 9 čslic! Předvolba musí obsahovat 4 čslice!Telefon musí obsahovat pouze 9 čslic!
Vaše IČ musí obsahovat pouze 8 číslic!
DIČ Vaše DIČ musí obsahovat maximálně 12 znaků!
  • (*) povinná pole
  • (**) doporučujeme uvést i telefon na kontaktní osobu pro bezproblémové doručení kurýrní službou

Krok 7. – potřebujete-li upřesnit objednávku, napište nám to

Text nesmí být delší než 1000 znaků!

Krok 8. - volba platby a odeslání objednávky

Po potvrzení objednávky - kliknutím na tlačítko "ZÁVAZNĚ OBJEDNAT" - Vám bude na uvedenou e-mailovou adresu zaslána proforma faktura. Následovat bude volba platby. Na výběr máte ze tří možností:
- online platba platební kartou
- platba bankovním převodem na základě proforma faktury zaslané na uvedenou e-mailovou adresu v 6. kroku
- složením hotovosti na pobočce Fio banky, a.s.

V případě, že si vyberete platbu jinou než online a doručení tiskových datem e-mailem, je objednání dokončeno.
V případě volby nahrání tiskových podkladů pomocí webového formuláře, budete automaticky pokračovat na stránku, kde budete moci Vaše tiskové podklady nahrát.
Vaše tisková data budou zpracována a zadána do výroby ihned po připsání celé částky na účet.

Odesláním objednávky stvrzuji, že následně zaslaná tisková data jsou kompletní a konečná. Eventuelní následné úpravy tiskových dat jsou možné pouze do okamžiku připsání celé částky za tisk na náš účet, nejpozději však do 9:00 hodin následujícího pracovního dne po odeslání objednávky. Následně jsou data neodkladně předána do výroby, což již vylučuje jakékoli další úpravy! A to jak tiskových dat, tak veškerých parametrů objednávky.

Souhlasím se zpracováním mnou poskytnutých osobních informací – plné znění souhlasu.
Aby bylo možné formulář odeslat, musíte souhlasit s obchodními podmínkami!

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Informace ve smyslu zákona 101/2000 Sb.

Odesláním objednávky souhlasíte a prohlašujete, že veškeré osobní údaje uvedené v objednávce jsou pravdivé a správné, a udělujete souhlas provozovateli internetového objednávkového systému www.cenik-tisku.cz, jakožto správci, aby v rozsahu nezbytném pro účely uzavření kupní smlouvy ohledně objednaného zboží zpracovával Vaše osobní údaje uvedené v objednávce a to pro tyto účely:

• jednání o smluvním vztahu
  • v rámci souhlasu subjektu údajů
  • plnění smlouvy uzavřené provozovatelem jako oznamovatelem

Tento souhlas udělujete na dobu trvání záruční doby Vámi objednávaného výrobku. V případě Vašeho nesouhlasu nepokračujte v nákupu objednávkového systému www.cenik-tisku.cz.

Dále prohlašujete, že jste byl informován o rozsahu a účelu zpracování osobních údajů, o tom, kým a jakým způsobem budou údaje zpracovávány a komu mohou být osobní údaje zpřístupněny nebo komu jsou určeny.

Údaje budou zpracovávány pouze pracovníky provozovatele objednávkového systému v rámci jejich pracovní činnosti a mohou být zpřístupněny a poskytnuty pouze jim. Údaje jsou určeny pouze pro interní potřeby provozovatele související s vyřízením Vaší objednávky v internetovém obchodě, uzavřením kupní smlouvy na takto objednané služby a plněním povinností touto smlouvou založených. Údaje nejste povinen provozovateli poskytnout, poskytnutí je zcela dobrovolné a svůj souhlas se zpracováváním můžete kdykoli písemně odvolat. V případě, že údaje neposkytnete, nebude s Vámi ovšem moci být uzavřena kupní smlouva na zboží, které jste si v našem obchodě vybrali. K údajům, které o Vás budou zpracovávány máte na základě výzvy nám zaslané kdykoli přístup, tzn. znamená, že na Vaši žádost Vás budeme informovat, jaké údaje o Vás zpracováváme.

Provozovatel internetového obchodu na adrese www.cenik-tisku.cz v plné míře respektuje Vaše soukromí.

Vážíme si Vaší důvěry a chráníme Vaše soukromá data před zneužitím. Tato data jsou shromažďována a ukládána v bezpečné databázi chráněné proti neoprávněnému přístupu a to za účelem co nejrychlejšího vyřízení Vaší objednávky. Tato data NELZE využívat pro marketingové ani jiné aktivity přímo nesouvisející s konkrétní objednávkou.

Používáním internetového objednávkového systému cenik-tisku.cz souhlasíte se shromažďováním a používáním informací o Vašich nákupech. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou popsána v tomto dokumentu.

Děkujeme Vám za zájem o náš objednávkový systém a těšíme se na Vaši objednávku!

Přeji si být informován o aktuálních promo akcích (formou e-mailu).
Ceník tisku ©2010
|Spřátelené weby|